Don't have an username?

By registering on our website, you get access to hundreds of files and get live feed of our new products. It's totally free and it doesn't take 5 minutes!

  • slide
  • slide
  • slide

Zink/koperwerk

icon

dakgoten

Bij een ambachtsbedrijf hoort de passie voor het materiaal en het vak. Dakwerken met zink en lood in alle denkbare maten en soorten kunnen zonder problemen worden verzorgd door ons. De specifieke eigenschappen van zink zorgen voor de perfecte uitstraling van moderne en oude gebouwen.

Bent u geinteresseerd in een nieuwe zinken dakgoot dan hoeft u niet verder te zoeken. Of het nu gaat om mastgoten, standaard goten, of een bakgoot in beugels, een zinken dakgoot op maat gemaakt in een houten betimmering het is geen probleem.

Hemelwaterafvoeren

Hemelwaterafvoeren (HWA) zijn van ouds her een gebruik welke zorgt voor een goede afwatering van dakgoten. Ook wel een regenpijp of regenbuis genoemd. Deze HWA`s zijn er in diverse vormen en maten, van rond tot vierkant en in diverse diameters.

icon

De maat van uw HWA is veelal afhankelijk van de lengte van de goot en de oppervlakte van uw dak. Veel voorkomende maten zijn 80 of 100 mm. Bovendien is er een materiaal keuze tussen zink of koper