Don't have an username?

By registering on our website, you get access to hundreds of files and get live feed of our new products. It's totally free and it doesn't take 5 minutes!

  • slide
  • slide
  • slide

Pv Panelen

Voor een zonnige toekomst wordt het tegenwoordig interessanter om energie te halen uit een duurzame en onuitputtelijke bron: de zon.
gerhard voltman installatie richt zich op deze nieuwe energievorm en levert complete zonne-energiesystemen op maat. Bestaande uit onder andere zonnepanelen, omvormers en een opstellingsconstructie, kan deze zowel op plattedaken en op schuine daken  worden geïnstalleerd.
In samenwerking met de zon, wordt zodoende gestreefd naar een optimale zonne energie-systeem.
De vooruitgang van de techniek, de ingevoerde subsidie-regelingen, het verdwijnen van de vergunningsplicht, de stijgende stroomprijzen en een stimulerende werking van de overheid op schone energie (in 2020 wordt gestreefd naar 20% opwekking van energie uit duurzame bronnen) zijn overtuigende redenen om voor zonne-energiesystemen te gaan.
icon

 

icon
Een zonnepaneel is een paneel dat zonlicht omzet in electriciteit en bestaat uit een groot aantal fotovaltaïsche cellen die aaneengeschakeld worden en een bepaalde spanning creëren. Vaak worden deze ook PV-panelen genoemd (afgekort van Photo Voltaïc). De gelijkstroom, afkomstig van een zonne-paneel, moet middels een omvormer getransformeerd worden in een wisselstroom van 230Volt. Bij meer verbruik dan het PV-systeem oplevert, wordt ook afgenomen van het energiebedrijf. Anderzijds, bij minder verbruik, gaat de wisselstroom terug naar het energiebedrijf, waarna de electriciteitsmeter zal gaan teruglopen (tot maximaal 3.000 Kwh).